Актуално

Националната телефонна линия за деца 116 111

Държавната агенция за закрила на детето управлява Националната телефонна линия за деца 116 111, която е с хармонизиран европейски телефонен номер, изградена още през 2009 г., в изпълнение на чл. 17а, ал. 1, т. 17 от Закона за закрила на детето.
21 юли, 2021 Прочетете още

ПГКНМА е в ТОП 3 най-предпочитани училища в Стара Загора

Изключително щастливи сме да споделим, че САМО ГОДИНА след създаването си, ПГКНМА вече е сред най-предпочитаните гимназии в Стара Загора!
Благодарим на всички учители, ученици, техните родители и всички специалисти и ИТ сектора, които са безрезервно зад нас в мисията ни да създадем нашето училище на бъдещето!
Общите ни усилия и неуморна работа вече дават резултат!
От днес вече стартира и записването, като напомняме на всички ученици и техните родители, че срокът е до 16. юли.
Очакваме ви и благодарим за доверието!
15 юли, 2021 Прочетете още

Трето място от международния етап на Международен конкурс "Методика и информационни технологии в образованието" MITE 2021

Иван Диянов Канев от VIIIб клас на ПГКНМА гр.Стара Загора завоюва второ място от националния етап и трето място от международния етап на Международен конкурс "Методика и информационни технологии в образованието" MITE 2021!Ръководител на Иван е г-н Любомир Любенов.
02 юли, 2021 Прочетете още

Учител по информатика и информационни технологии

ДЛЪЖНОСТ: Учител по информатика и информационни технологии
БРОЙ СВОБОДНИ МЕСТА: 1
МЯСТОТО Е СВОБОДНО, СЧИТАНО ОТ: 23.07.2021г.
МЯСТО НА РАБОТА: Професионална гимназия по компютърни науки и математически анализи - Стара Загора
01 юли, 2021 Прочетете още

ПРОВЕРОВЪЧЕН ИЗПИТ НА СЕДМОКЛАСНИЦИ

От февруари 2021 г. до май 2021 г. училищното настоятелство „Съвет на мъдреците“ към Професионална гимназия по компютърни науки и математически анализи (ПГКНМА) – Стара Загора и Фондация „Миню Балкански“ – с. Оряховица организираха безплатна дистанционна подготовка по математика за ученици от 7 клас за предстоящотно националното външно оценяване.
Предвидени и реализирани бяха 10 кръга на обучение.
20 май, 2021 Прочетете още