ФЕСТИВАЛЪТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ В СТАРА ЗАГОРА

ФЕСТИВАЛЪТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ В СТАРА ЗАГОРА
Четвъртото издание на фестивала „Здравей, Здраве“ ще се проведе на 10 октомври от 9.30 до 20.00 часа на Античния форум в Стара Загора. И тази година той преминава под мотото ЕдинЕние.
ФЕСТИВАЛЪТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ В СТАРА ЗАГОРА
Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Стара Загора и за Стара Загора. Цели се създаване на информираност и провокиране интереса на хората към здравословния начин на живот, като се представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и предотвратяване на заболявания и стимулиране използването на здравословни стоки и услуги. Фестивалът насърчава специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. „Здравей, Здраве!“ е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, създатели и производители на здравословни храни и добавки, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

„Здравей, здраве”, Стара Загора е начинание, което се реализира чрез доброволния труд на физически и юридически лица от Стара Загора, а и от цялата страна. Фестивалът се осъществява с неотменимото съдействие и подкрепа на Община Стара Загора, а негови съорганизатори са: Народно читалище "Родина", Спа хотел „Терма“, с. Ягода, Държавна опера, Международен младежки център, Държавен куклен театър, Търговско-промишлена палата, Регионален исторически музей, Граждански клуб „Липа” и много други организации и съмишленици.

Тази година, предвид епидемиологичната ситуация, фестивалът ще се проведе на открито на Античния форум в един, вместо в два фестивални дни.