Кандидатстването за Школи 2022 във Фондация "Миню Балкански" започна

Кандидатстването за Школи 2022 във Фондация "Миню Балкански" започна
Скъпи приятели, учители, родители и ученици,
Започна кандидатстването за Школи 2022 година, провеждани в построената за тази цел база на Фондация „Миню Балкански“ в с. Оряховица в близост до гр. Стара Загора.
Участници от всички краища на България и чужбина се събират, за да учат,да общуват заедно, да станат приятели. Социалният принос също е забележителен.При нас е винаги полезно и забавно.
Нашата цел е да пробудим жив интерес и жажда за научни знания,гражданско образование, култура и изкуства в децата и младежите на ученическа възраст. Изискване към участниците е да са на възраст от 10 до 18 години и да проявяват изключителни интереси и мотивация.
Кандидатстването за Школи 2022 във Фондация "Миню Балкански" започна
Кандидатстването за Школи 2022 във Фондация "Миню Балкански" започна

За да постигнем целите си сме поканили за ръководители на школите изтъкнати професори и педагози, подготвящи участници в национални и международни състезания и олимпиади като Теодосий Теодосиев,Никола Каравасилев, Любомир Любенов, а също така и архитекти, физици и информатици, астрономи,завършили престижни университети и висши училища в Европа и САЩ, работещи в световно известни фирми.
Тази година ще бъдат организирани школа "Изкуствен интелект" за учители и ученици.
Не сме забравили и учениците, които искат да усъвършенстват знанията и уменията си по английски език. Английски език ще учите с утвърдени преподаватели, реализирали множество световни образователни проекти. Нашите езикови школи успешно заместват скъпите летни езикови училища в чужбина.
Изкуството е важен компонент от дейността на фондацията. За това и създадохме пролетната школа за Музикална култура и изкуства, както и лятна школа за лидерски умения.
Не забравяйте, че при нас е винаги полезно и забавно!
Издаваме сертификати за участие.
Предлагаме и стажове за учители,които желаят да се запознаят с начина на преподаване в школите. Издаваме сертификати за стаж.
Готови сме да се срещнем със съмишленици, учители, родители и ученици, за да разговаряме и да представим още по-подробно нашите дейности и цели.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно нашата дейност и получаване на формуляри за кандидатстване на телефон 0889555677 или e-mail: fmb.shkoli@gmail.com
Янка Ковачева –Организатор –учебни дейности