Училищна Telerik Academy в IT гимназията

Училищна Telerik Academy в IT гимназията
Искаш да влезеш в света на програмирането и да надградиш познанията си за дигиталната среда? Заяви интерес за школите по програмиране и дигитални науки на Училищна Телерик Академия още сега!

В тях ще се научиш да създаваш собствени проекти и ще развиеш ключови дигитални умения, креативността си и логическото си мислене.

Попълни формата за интерес още сега и така можеш да спечелиш директен прием в школите на Училищна Телерик Академия за следващата учебна година.

Запиши се до 15 април: https://bit.ly/3Ikl39N
През новата година Училищна Телерик Академия ще отвори поне 100 безплатни школи в страната, в които ще можеш да се потопиш в света на технологиите и програмирането. Заяви интерес от сега и сподели с приятели! Подскажи ни кои са населените места, в които има най-голям интерес и ние ще се погрижим да отворим школи през 2022-2023 г.

Запиши се в периода от 15.03 до 15.04 и може да спечелиш някоя от следните награди:

  • Директен прием в школите - на произволен принцип по 3 ученици във всяко населено място, в което отворим школа, ще могат да се включат в програмите ни без приемен тест.
  • Специална среща с изпълнителния директор на Училищна Телерик Академия - на произволен принцип ще изтеглим 30 късметлии, които ще имат възможността да участват в среща, водена от Петър Шарков на тема „Как да се подготвим за професиите на бъдещето“.
  • Брандирана тениска - на произволен принцип от всички заявили желание, 20 ученици ще получат нинджа тениски на Училищна Телерик Академия.


Всеки заявил интерес ще получи полезни ресурси по имейл преди старта на учебната година.
Сподели с приятелите си формата ни за записване и бъдете сред първите, които ще научат за отворения прием през есента.

Запиши се до 15 април: https://bit.ly/3Ikl39N