PGKNMA Times - новият вестник на IT гимназията

PGKNMA Times - новият вестник на IT гимназията
Развълнувани сме да ви представим нашето дългоочаквано училищно списание, жизнена и завладяваща колекция от таланти, креативност и забележителни постижения на нашите ученици. Това списание е доказателство за колективните усилия и всеотдайност на нашите начинаещи писатели, художници, фотографи и журналисти, които са вложили сърцата и душите си в създаването на този шедьовър.
В тази статия ще ви отведем на едно завладяващо пътешествие из разнообразните секции на нашето списание, като подчертаваме интервюта, игри, събития и невероятния принос на нашите талантливи ученици от 8А клас.

На страниците на списанието ще намерите ексклузивни интервюта с някои от най-ярките умове и изключителни личности в нашата училищна и местна общност.

Нашите журналисти имаха привилегията да се включат в разговори с директорa на гимназията г-жа Камелия Крумова, зам. кмета на Община Стара Загора г-жа Надежда Чакърова и инж. Людмил Бонев, учител в гимназията. От провокиращи размисъл дискусии за бъдещи стремежи и лични пътувания до проницателни съвети и анекдоти, тези интервюта предлагат поглед към разнообразния опит и амбиции, които оформят живия гоблен на нашето училище.
Пригответе се да предизвикате интелекта си и да се забавлявате с раздела за увлекателни игри и пъзели на нашето списание. Нашите талантливи ентусиасти на пъзелите са създали набор от умопомрачителни кръстословици, търсения на думи и главоблъсканици, за да ви забавляват с часове. Независимо дали сте любител на кръстословицата или обичате да дешифрирате гатанки, този раздел със сигурност ще разпали любопитството ви и ще постави на изпитание уменията ви за решаване на проблеми.

Нашето училищно списание не е просто колекция от думи и изображения; това е свидетелство за духа на творчество, талант и единство, който определя нашата образователна общност. Изказваме нашата сърдечна благодарност на всички ученици, учители и служители, които направиха възможно издаването на това списание. Докато разглеждате страниците му, се надяваме, че ще бъдете вдъхновени, забавлявани и просветени от забележителния принос на нашите ученици. Присъединете се към нас, за да отпразнуваме техните постижения и да оценим необикновените таланти, които правят нашето училище наистина изключително.

Честит трети рожден ден, скъпо училище!