Звездно лято 2022 във Фондация "Миню Балкански", с. Оряховица

Звездно лято 2022 във Фондация "Миню Балкански", с. Оряховица
Всяка година учебната базата на фондация „Миню Балкански“ в село Оряховица се превръща в уникален център на знанието, където млади хора с интерес в сферата на науката, изкуствата ,културата се събират, за да научат повече по интересен и увлекателен начин.
Ръководители на школите са изтъкнати професори и педагози, подготвящи участници в национални и международни състезания и олимпиади като Теодосий Теодосиев, Никола Каравасилев, проф. Сава Гроздев, проф. Росен Николаев, проф. Веселин Ненков, Ирина Шаркова, Любомир Любенов, Надя Кискинова, Диман Михнев, Ивайло Хартарски, Богдан Станков, Любен Личев, Виолета Найденова,Иво Кортезов. А също така и архитекти, физици и информатици, астрономи, завършили престижни университети и висши училища в Европа и САЩ, работещи в световно известни фирми.

Astronomiya

Записване на участници продължава.
Издаваме сертификати за участие.
Предлагаме и стажове за учители,които желаят да се запознаят с начина на преподаване в школите. Издаваме сертификати за стаж.
Готови сме да се срещнем със съмишленици , учители, родители и ученици, за да разговаряме и да представим още по- подробно нашите дейности и цели.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно нашата дейност и за получаване на формуляри за кандиатствне.
Пишете ни на fmb.shkoi@gmal.com
или се свържете с Янка Ковачева
Тел. 0889555677
Организатор Учебни дейности - Фондация „Миню Балкански“Poster Zab Matem Robo Poster Info Obl
Plakat Lideri Poster Eksp Phys Crypto
Poster Combi Mat Astro Plakat Himia
Poster Arch Plakat Uchilishte Na Frenski  1
Plakat Lideri  Frenski Plakat Finansova Matematika