Събития


Празничен концерт image

Празничен концерт

Запалване светлините на коледната елха.
02 декември 2022, 17.30 Прочетете още
Как да си направим онлайн магазин сами? image

Как да си направим онлайн магазин сами?

Искаш ли да създадеш свой онлайн магазин? Заповядай на специалното събитие с Борислав Божидаров на 1.12.2022г. в The Lodge Coworking Space!
01 декември 2022, 19:00 Прочетете още
Бъдещето на мобилните технологии и приложения image

Бъдещето на мобилните технологии и приложения

Какво би могло да бъде развитието на мобилните технологии и приложения и как да бъдем подготвени за всяка една промяна? Отговорите на тези въпроси ще научим от Владимир Радков по време на събитието, посветено на темата на 17. ноември при нас. ????
17 ноември 2022, 19:00 Прочетете още
Let’s Talk Dev in Stara Zagora image

Let’s Talk Dev in Stara Zagora

Let’s Talk Dev in Stara Zagora ще обедини представители на бизнеса от цялата страна, развиващи продукти и услуги, използвайки модерни технологии, да споделят своя опит както и да представят интересни факти за развитието и тенденциите в сектора на информационните технологии.
05 ноември 2022, 10:00 Прочетете още
Предизвикателството да си QA image

Предизвикателството да си QA

Искаш да започнеш кариера в ИТ сектора или вече работиш в него? Винаги ти се е струвало изключително вълнуващо да имаш възможност да работиш извън офиса? Една от най-популярните и търсени позиции е на QA. Дали точно Quality assurance е твоята професия? Сега имаш възможност да се запишеш за безплатен семинар и да разбереш повече за работата и предизвикателствата пред, които е изправен един QA. Семинарът ще се проведе на 3-ти Ноември от 18:30 часа.
03 ноември 2022, 18:30 Прочетете още
SuperCollider - Data Analytics платформа за демократизация на данни image

SuperCollider - Data Analytics платформа за демократизация на данни

Какво представлява SuperCollider - Data Analytics платформата за демократизация на данни и какви възможности предлага тя? На този въпрос ще ни отговорят Пламен Костов и Станислав Абаджиев на 3. ноември от 19 часа в The Logde Coworking Space.
03 ноември 2022, 19:00 Прочетете още
Python: Битка на кодове 2 image

Python: Битка на кодове 2

Само два месеца след първия курс по Python за ученици в Стара Загора, отново ще срещнем младежите в града и региона с един от най-популярните езици за програмиране в света в момента.
22 октомври 2022, 9:00 - 13:00 Прочетете още
IT за всеки: Момичетата и технологиите image

IT за всеки: Момичетата и технологиите

Ще си говорим за новите технологии и как момичетата са важна част от тях !Ще ви срещнем с вече пораснали момичета, които успешно са се реализирали в IT сектора.
15 октомври 2022, 9:30 Прочетете още
Роботите идват в Стара Загора image

Роботите идват в Стара Загора

За първи път ученици от училищата в Стара Загора и региона ще могат да видят на живо различни роботи и да научат повече за това изключително интересно и динамично развиващо се направление в технологичната индустрия.
08 октомври 2022, 10:00 Прочетете още
Отворени врати в IT гимназията image

Отворени врати в IT гимназията

ПГ по компютърни науки и математически анализи "Проф. Минко Балкански" кани всички ученици от 5.-7. клас и техните родители на ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ.
18 юни 2022, 13:00 Прочетете още
Запознайте се с ПГКНМА! image

Запознайте се с ПГКНМА!

Каним всички ученици и родители на виртуални отоворени врати на ПГ по компютърни науки и математически анализи "Проф. Минко Балкански", гр. Стара Загора!
12 май 2022, 18:30 Прочетете още